Over ons

Excellente kwaliteit, verbluffende service en uitzonderlijke klantvriendelijkheid verpakt in onderwijs, kinderopvang en zorg en welzijn dienstverlening. Wij willen uitblinken in elk opzicht en we hebben besloten dat ook te blijven doen.

 

Dit zijn wij

ExcellentFlex is specialist in detachering, payroll service, werving en selectie en flex pooling voor het primair en speciaal (voortgezet) onderwijs, de kinderopvang en de zorg en welzijn. De medewerkers van ExcellentFlex zijn gepassioneerd, gedreven, eindeloos klantvriendelijk en maken het verschil. En op kantoor? Daar wordt lekker hard gewerkt en er heerst een vrolijke, humorvolle, collegiale en ook serieuze sfeer. Wij zijn gehuisvest in hippe verzamelkantoren.

 

Diversiteit en inclusie

ExcellentFlex streeft naar een werkomgeving waar medewerkers zichzelf kunnen zijn. Een cultuur waarin iedereen zich gerespecteerd, gelijkwaardig en onderdeel voelt van onze organisatie. Samen maken wij het verschil, ongeacht ras, huidskleur, leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid en nationaliteit. Wij doen er alles aan om een werkomgeving te creëren waarin medewerkers zichzelf kunnen en mogen zijn, anders mogen denken en op geen enkele manier worden uitgesloten. Dit maakt onze organisatie sterker, creatiever, respectabeler en waardervoller. En het is ook bijzonder plezierig om voor te werken, iedere dag weer.

 

Onze geschiedenis

2008 ExcellentFlex is gestart als payroll dienstverlener voor het primair onderwijs in Den Haag. 

2014 Onze flexpool dienstverlening ziet het daglicht.

2015 Wij huisvesten ons in het HNK in Den Haag.  

2016 Uitbreiding van onze dienstverlening in Amsterdam e.o. en Rotterdam e.o.

2017 Uitbreiding van onze dienstverlening in Zwolle e.o.

2018 Uitbreiding van onze dienstverlening voor de Kinderopvang.

2020 Uitbreiding van onze dienstverlening voor Zorg en Welzijn. 

2024 Opstart van ExcellentConsultancy. Meer informatie? Neem een kijkje op www.excellentconsultancy.nl