Kandidaten

Via ExcellentFlex kun je op diverse manieren werken bij een van onze opdrachtgevers in het basisonderwijs, de kinderopvang of zorg en welzijn. Wij leggen de mogelijkheden in het kort uit. Welke vorm jij ook kiest, wij begeleiden jou naar de fijnste baan. De meeste opdrachtgevers geven ook een voorkeur aan flexers in loondienst. 

Flexpool

Vind jij het leuk om als vliegende kiep op diverse locaties te werken? Wil jij vandaag verrast worden waar je morgen weer aan de slag gaat? Hou je van het avontuur in het werk? Of wil je graag zelf bepalen waar en wanneer je (wel of niet) werkt? Dan is werken via onze flexpool iets voor jou. Je installeert de plannings-app, waarop de flexpooldiensten verschijnen die voldoen aan jouw wensen. Dat kan een dienst zijn van een paar uur of een reeks diensten van een paar dagen. Lijkt de aangeboden dienst jou leuk? Dan druk je op aanmelden of accepteren. Alle benodigde informatie over de dienst en de klant/ opdrachtgever vind je in de aangeboden dienst. Makkelijk toch?! Het verschil tussen aanmelden en accepteren kan je teruglezen op onze Frequently Asked Questions-pagina (FAQ).

Detachering

Veel van onze klanten zoeken een kanjer voor wat langere tijd. Bijvoorbeeld wegens zwangerschapsverlof, extra tijdelijk werk, een nieuw project etc. Dus als jij het leuk vindt om voor bepaalde tijd op eenzelfde locatie werkzaamheden te verrichten, is gedetacheerd worden de oplossing. Je bent tijdelijk echt een onderdeel van het team, maar gaat de verbinding voor een afgesproken periode aan. Het is ideaal als je tijdelijke vastigheid zoekt! Detachering is mogelijk met diverse werktijdfactoren. Van een halve dag per week tot een fulltime functie. Detachering kan je daarom ook perfect combineren met extra werk in de flexpool.

Vaste betrekking

Niks flexibiliteit, gewoon in vaste dienst bij een klant. Als dat is wat jij zoekt, zoeken wij superhard mee. Het komt met grote regelmaat voor dat onze klanten een collega voor vast zoeken. Of dat je tijdens de detachering de kans krijgt bij de klant om in vaste dienst te treden. Een vaste baan volledig afstemmen op jouw wensen, daar zijn wij keigoed in.

ZZP

Ook als ZZP’er kun je via ExcellentFlex aan de slag. Wij zorgen voor de bemiddeling, administratie, facturatie, debiteurenbeheer en de zekerheid dat je je omzet ontvangt. Op deze manier vergroten wij voor jou de voordelen van ZZP'er zijn en beperken we de nadelen tot een minimum. Via onze superslimme app heb jij toegang tot alle diensten op diverse locaties en bij mooie opdrachtgevers. Je kiest eenvoudig waar, wanneer en hoe vaak je werkt. De facturatie regelen wij. Wekelijks maken wij je omzet over, zodat je nooit op je geld hoeft te wachten. Werk jij in het onderwijs? Dan bepaal jij jouw eigen uurtarief. Wij zullen je hierover wel adviseren, want onze klanten zijn niet bereid om knotsgekke uurtarieven te betalen. De diensten in de Kinderopvang worden gewerkt tegen vaste uurtarieven. Samen met jou stemmen wij af voor welk uurtarief jij aan de slag gaat. Bij de diensten in de Zorg en Welzijn verschilt het uurtarief per opdrachtgever, afhankelijk van het niveau van de dienst. Op jouw uurtarief houden wij niets in. Jouw uurtarief betalen we jou gewoon. We hebben wel een paar dingen van je nodig, zoals een uittreksel van de KvK. Dat vertellen wij je allemaal tijdens het intakegesprek.