Nieuwsbrief juni 2024

Excellent Journey

 

ExcellentJourney

In de kinderopvang hebben veel opdrachtgevers hun handen vol aan administratieve taken, contact met ouders en natuurlijk de begeleiding van kinderen in hun ontwikkeling. Recruitment schiet er vaak bij in, terwijl dit in een krappe arbeidsmarkt juist volledige focus vereist. Anouk begrijpt dit als geen ander. Met haar jarenlange ervaring binnen de kinderopvang kent ze zowel de doelgroep als de opdrachtgever door en door. Ze ging aan de slag met het schrijven van creatieve vacatures die aansluiten op (latent) werkzoekenden, het optimaliseren van Indeed- en LinkedIn-profielen die passen bij de werksfeer van de opdrachtgever, en het creëren van content die een inkijkje geeft in de werkvloer van Kinderopvang Ikke. Daarnaast zorgde ze ervoor dat de medewerkers van de kinderopvang getraind werden op het gebied van recruitment en employer branding, zodat deze mooie resultaten ook in de toekomst behouden kunnen blijven.

Kun jij ook wel wat extra handen gebruiken op het gebied van HR of recruitment, zodat jij je kunt focussen op jouw eigen werk? We komen graag bij je langs!

 

 

Cost free consultancy

Voor niets gaat de zon op maar niet bij ExcellentConsultancy! Wij delen onze expertise graag met jou zodat elk bedrijf een fijnere werkplek wordt voor alle medewerkers. Deze maand laten we je graag zien hoe je kunt scoren bij je huidige medewerkers, zodat jouw team met plezier blijft presteren op topniveau, net als Nederland tijdens het EK voetbal!

  • Training en Ontwikkeling: Zonder gedegen training en ontwikkeling zou het Nederlands elftal de kwalificaties niet hebben overleefd, en hetzelfde geldt voor jouw personeel! Onvoldoende aandacht voor onboarding, individuele coaching en verdiepende trainingen kan leiden tot "blessures" en uitval binnen jouw team.
  • Talent Scouting: De juiste speler op de juiste plek is cruciaal voor het succes van een elftal; een spits in het doel zetten is misschien niet het beste idee. Jouw topmedewerker laten doorgroeien naar een managementrol is ook geen garantie voor succes als deze niet over de juiste competenties beschikt. Door de kwaliteiten, ambities en valkuilen van je medewerkers goed te kennen, zorg je voor de juiste opstelling binnen jouw bedrijf.
  • De Bondscoach: Hadden we de EK-titel in 1988 ook gewonnen zonder Rinus Michels? Een goede leidinggevende is essentieel voor het succes van een team. Managers zijn daarnaast helaas nog steeds de nummer één reden waarom medewerkers een bedrijf verlaten. Het meten van medewerkerstevredenheid, het voeren van evaluaties en het bijstellen van jouw HR-strategie zorgen ervoor dat iedereen goed in de wedstrijd zit.

ExcellentConsultancy helpt jou graag naar de top. Naast recruitment ondersteunen we je met het trainen van personeel, het uitvoeren van medewerkerstevredenheidsonderzoeken en het behouden van jouw "spelers". Wil jij, net als het Nederlands elftal, strijden voor die eerste plaats met jouw (toekomstige) medewerkers? Let’s connect!

Ga naar de website van ExcellentConsultancy voor meer informatie.