Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Amsterdam

 • Gepubliceerd op

Ben jij de fulltime of parttime onderwijsassistent (of pabo-student) die de leerlingen samen met de leerkracht de extra ondersteuning kan bieden, die ze zo hard nodig hebben? 

Functieomschrijving

Als onderwijsassistent ben jij de rechterhand van de leerkrachten. Samen met de leerkracht geef je invulling aan de dag. Jouw inbreng wordt erg op prijs gesteld en je zal in de klas, met groepjes en/of met individuele leerlingen aan het werk gaan. Je hebt een vast rooster wanneer je in welke klas verwacht wordt. Mogelijk word je in een vaste groep ingedeeld. De kennis van de leerlijnen en hoe de lesstof aan te bieden is je niet vreemd. Merk je dat de leerling het nog niet snapt, weet jij altijd wel een andere manier te vinden om het uit te leggen. Je weet snel een band met de leerlingen op te bouwen en in te spelen op hun interesses. Natuurlijk hou je de leerkracht op de hoogte, door jouw terugkoppeling. Zo maak je er iedere keer weer een feestje van, maar wordt er ongemerkt keihard gewerkt!

De opdrachten

Voor diverse basisscholen in en rondom Amsterdam zijn wij op zoek naar een onderwijsassistent of leraarondersteuner, zowel voor het huidige als voor volgend schooljaar. In overleg met jou wordt gekeken op welke school je het beste past. Natuurlijk volgt er altijd eerst een kennismakingsgesprek waardoor je een goede indruk van de school krijgt, voor je start. De scholen staan in de omgeving van Amsterdam en zijn verschillend qua populatie. Door deze diversiteit is er altijd een passende school voor jou! 

Arbeidsvoorwaarden

 • Inschaling conform salarisscholen cao primair onderwijs;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan het opleidingsaanbod van ExcellentFlex Onderwijs.

Functie-eisen

 • Jij hebt een diploma onderwijsassistent.
 • Je kan goed samenwerken.
 • Je hebt ervaring als Onderwijsassistent 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Wij kunnen je snel inzetten en zien je sollicitatie graag tegemoet! Je kun ook rechtstreek contact met ons opnemen via willemijn@excellentflex.nl

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures