Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Detachering Vast bepaalde tijd Vast onbepaalde tijd Freelance / Interim Flexpool

 • Plaats

  Omgeving Amsterdam

 • Gepubliceerd op

Ben jij op zoek naar een leuke vaste of flexibele baan binnen het basisonderwijs of speciaal onderwijs in de provincie Noord-Holland? Wil je graag je eigen klas voor een schooljaar of wil je juist héél flexibel je eigen werkdagen regelen en zelf bepalen wanneer je wel en niet werkt? Dan hebben wij dé oplossing voor zowel gediplomeerde leerkrachten als voor pabo studenten!

Invallen of een formatieplekvacature

Kom werken via ExcellentFlex en werk waar, wanneer, en zoveel jij wilt.

Invallen
Wil jij die reddende engel zijn waardoor een klas niet naar huis gestuurd wordt? Als je invaller bent in onze flexpool, geef jij zelf via onze app aan wanneer je beschikbaar bent voor invalwerk, aan de hand hiervan krijg jij werk aangeboden en kun je diensten accepteren. Dit kunnen aanvragen zijn voor één dag maar ook voor meerdere dagen achter elkaar binnen de door jou gewenste regio. Jij bepaalt altijd zelf wanneer je beschikbaar bent en of je een invalklus wel of niet aanneemt. Ben jij dus op zoek naar maximale flexibiliteit en vind je het leuk om op verschillende scholen een kijkje te nemen? Dan biedt de flexpool uitkomst!
Wil je liever langdurig op een vaste plek invallen? Wij hebben zeer veel en diverse mogelijkheden op het gebied van langdurige vervangingen. Het gaat dan bijvoorbeeld om ziektevervanging of zwangerschapsverlof met en zonder groepsverantwoordelijkheid.

Vaste baan
Ben jij op zoek naar een vaste baan nu of in de toekomst? Steeds meer scholen zetten ook formatie vacatures bij Excellentflex uit. Na een geslaagde sollicitatieprocedure en wederzijdse klik kom je direct in dienst bij het schoolbestuur of de school. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we vrijblijvend jouw wensen in kaart zodat wij aan de hand hiervan de best passende vacatures aan jou kunnen voorleggen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een inschaling conform de CAO Primair Onderwijs, reiskostenvergoeding, coaching en begeleiding, naast kosteloze deelname van ons uitgebreide opleidingsaanbod.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een pabo-diploma of bezig deze te behalen;
 • Je kunt zonder bezwaar een VOG overleggen.

Solliciteren

Heb je interesse? Dan ontvangen we je sollicitatie graag via willemijn@excellentflex.nl en plannen we vervolgens graag een gesprek met je in.

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures