Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Hoek van Holland

 • Gepubliceerd op

Jij bent een leerkracht bovenbouw die niet kan kiezen tussen groep 7 en 8. Op deze school in Hoek van Holland hoeft dat ook niet! Ben jij de leerkracht voor groep 7/8, na de zomervakantie?

Lesgeven aan groep 7/8

De laatste 2 jaren op de basisschool zijn belangrijke jaren voor de leerlingen. Jij helpt de kinderen bij hun ontwikkeling richting het voortgezet onderwijs. Jij staat je “mannetje” in groep 7/8 en gaat geen uitdaging uit de weg. Op pedagogisch vlak voel je de leerlingen goed aan en je weet hoe je een positieve sfeer in de klas kan neerzetten. Ben jij gedurende het schooljaar 24-25 de fulltime leerkracht van deze groep? Wanneer je minder uren beschikbaar bent, komen we ook graag met je in contact.

Is dit niet helemaal jouw droombaan? We hebben nog meer leuke werkplekken dus neem een kijkje op onze website of stuur even een mail naar miranda.brussee@excellentflex.nl 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Deze kleinschalige openbare basisschool in Hoek van Holland biedt onderwijs aan ongeveer 100 leerlingen verdeeld over 4 combinatiegroepen. Voor de ondersteuning in alle groepen zijn leerkracht ondersteuners aanwezig. Op deze school is een switch gemaakt van projectgericht naar methodisch onderwijs. Zo zijn er voor alle vakken methodes en blijven onderzoekend en bewegend leren centraal staan. Samen met jou wil het team bouwen aan nog beter onderwijs. Je wordt uitgedaagd mee te denken en je steentje aan de school bij te dragen. Wie de school binnenstapt komt in een frisse, vrij recent verbouwde omgeving die uitdaagt en motiveert. Kom jij hier ook graag een kijkje nemen?

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures