Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Dalton

 • Dienstverband

  Detachering Flexpool

 • Plaats

  Pijnacker

 • Gepubliceerd op

Ben jij een enthousiaste leerkracht of PABO-student die graag het verschil wil maken in het leven van bovenbouwleerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze basisschool in Pijnacker is momenteel op zoek naar een gemotiveerde leerkracht voor groep 7/8 tot de zomervakantie.

Lesgeven aan groep 7/8

Lesgeven aan deze groep van 22 leerlingen in groep 7/8 op een basisschool is een dynamische en boeiende ervaring. Elke dag sta je voor de uitdaging om een inspirerende en stimulerende leeromgeving te creëren waarin elke leerling zich gewaardeerd, uitgedaagd en ondersteund voelt in zijn of haar ontwikkeling. Met deze groep kan je echt de diepte ingaan, complexe onderwerpen verkennen en hen helpen bij het ontwikkelen van kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden. Lesgeven in een combinatieklas spreekt je aan. Je kan snel een band opbouwen met de groep en kan goed samenwerken met bijvoorbeeld je duo partner, ouders en andere collega’s. Daarnaast heb je ervaring met of interesse in het Daltononderwijs. Dalton onderwijs in de bovenbouw legt de nadruk op zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerking. In deze fase van het onderwijs worden leerlingen gestimuleerd om hun eigen leerproces vorm te geven en te reflecteren op hun eigen voortgang. Is jouw interesse gewekt? Je kan hier zowel fulltime als parttime tot de zomervakantie aan de slag. Daarnaast is er 3 dagen per week een topper van een onderwijsassistent aanwezig in de groep. 

Informatie over de school

Jij zal snel onderdeel worden van het fijne team op deze Daltonschool in Pijnacker, gelegen in een groene omgeving en gevestigd in een nieuw gebouw. Het dynamisch team bestaat uit 18 professionals die zich inzetten voor hoogwaardig onderwijs en een inspirerende leeromgeving creëren waarin leerlingen worden gestimuleerd en uitgedaagd. Vanaf groep 1 wordt Engelse lesgegeven, vanaf groep 5 wordt ook over de verschillende godsdiensten en geloofsovertuigingen lesgegeven. Contact met thuis is binnen deze school erg belangrijk: samen met de ouders kan de school de kinderen optimaal begeleiden. Ouders worden dan ook vaak gevraagd voor hulp bij activiteiten op school. Wil je graag eens de sfeer komen proeven? Je bent van harte welkom! 

Dit hebben we jou te bieden:

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

#ExcellentFlexZuid-Holland

 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures