Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Hoek van Holland

 • Gepubliceerd op

Groep 3/4 is jouw favoriete groep? In Hoek van Holland zijn er lieve leerlingen op zoek naar een juf of meester voor 3 dagen per week. Word jij hun nieuwe leerkracht?

Lesgeven aan groep 3/4

Het draaien van een combigroep vraagt om een goed klassenmanagement. Jij hebt hier al ervaring mee of ziet voor je hoe je dit aan zou pakken. Het is een fijn groepje met leerlingen, waar je samen met je ervaren duo collega het aanbod voor afstemt. Ervaring met combigroepen, groep 3 en/of 4 is een pré. De leerlingen zijn al aardig getraind in hun zelfstandigheid, aangezien alle groepen op deze school combigroepen zijn. Komend schooljaar ben jij 3 dagen per week de leerkracht van deze groep leerlingen. De dagen worden in onderling overleg afgestemd.

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Deze kleinschalige openbare basisschool in Hoek van Holland biedt onderwijs aan ongeveer 100 leerlingen verdeeld over 4 combinatiegroepen. Voor de ondersteuning in alle groepen zijn leerkracht ondersteuners aanwezig. Op deze school is een switch gemaakt van projectgericht naar methodisch onderwijs. Zo zijn er voor alle vakken methodes en blijven onderzoekend en bewegend leren centraal staan. Samen met jou wil het team bouwen aan nog beter onderwijs. Je wordt uitgedaagd mee te denken en je steentje aan de school bij te dragen. Wie de school binnenstapt komt in een frisse, vrij recent verbouwde omgeving die uitdaagt en motiveert. Kom jij hier ook graag een kijkje nemen?

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures