Terug naar overzicht

Ben jij dé bovenbouwleerkracht die in het nieuwe schooljaar tot december 2 dagen per week beschikbaar is? Dan zoeken we jou voor deze geweldige Jenaplanschool in Berkel en Rodenrijs!

Lesgeven in de bovenbouw

Jij bent een dynamische, vrolijke leerkracht met een passie voor het onderwijs. Met jouw kennis van coöperatieve werkvormen en ervaring in de bovenbouw, bied je de leerlingen een gevarieerd en betekenisvol lesprogramma. Je weet hoe je deze leeftijdsgroep kunt inspireren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Ben jij de leerkracht waar de leerlingen van de bovenbouw, 2 dagen per week tot december, op kunnen vertrouwen tijdens hun laatste jaar op de basisschool?

Is dit niet helemaal jouw droombaan? We hebben nog meer leuke werkplekken dus neem een kijkje op onze website of stuur even een mail naar miranda.brussee@excellentflex.nl 

Dit hebben we jou te bieden!

  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

De school is een jenaplanschool met ongeveer 260 leerlingen verdeeld over 10 groepen, waarbij de midden- en bovenbouw bestaat uit 3-jarige stamgroepen. In dit team staat het ontdekken van eigen kwaliteiten centraal, stimuleren en het leren van en met elkaar. De school wordt gekenmerkt door de zelfstandigheid van de leerlingen. Als je bij deze school komt werken, word je onderdeel van een hecht team dat bestaat uit 16 stamgroepleiders, een IB-er, twee leraarondersteuners, twee vakleerkrachten gym, een conciërge en een administratief medewerker. Hier draait het onderwijs om wereldoriëntatie en het samen creëren van een minimaatschappij waar kinderen alle facetten van burgerschap kunnen ervaren. Ouders spelen hierbij een belangrijke rol en zijn nauw betrokken bij het leerproces. Ze zijn trots op het prettige leef- en werkklimaat op de school, waar alle leerlingen elkaar kennen en de ruimte krijgen om hun eigen doelen te stellen. Als jij je passie voor onderwijs wilt delen in een omgeving die zelfstandigheid en persoonlijke groei stimuleert, dan verwelkomen ze jou graag in het team!

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of neem contact op met: ... We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures