Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Flexpool

 • Dienstverband

  Freelance / Interim Flexpool

 • Plaats

  Voorburg

 • Gepubliceerd op

Ben je op zoek naar flexibele en leuke diensten in de kinderopvang in de regio Leidschendam-Voorburg? Wij bieden diverse opdrachten die perfect aansluiten op jouw wensen als ZZP'er!

Functieomschrijving

Als pedagogisch medewerker vervul je een cruciale rol in het leven van kinderen en hun ouders. Je bent de architect van een warme en vertrouwde omgeving waarin kinderen kunnen opbloeien en zichzelf kunnen zijn. Samen met een gedreven team van professionals draag je zorg voor de dagelijkse behoeften, educatie en de organisatie van leuke en leerzame activiteiten.

Geen enkele dag is hetzelfde bij ons, maar je wilt natuurlijk wel een glimp opvangen van wat je te wachten staat. Stel je voor: vandaag stap je voor het eerst binnen bij een nieuwe opdrachtgever en duik je meteen in een verticale groep. Een beetje hectisch, maar vooral boordevol afwisseling. Na een warm welkom en een vlotte overdracht met je collega's, richt je al je aandacht op de kinderen. Je observeert hun behoeften en stimuleert hen om de wereld te ontdekken en te leren. Uiteraard houd je ook een oogje in het zeil voor een veilige en hygiënische omgeving.

Als je merkt dat de kinderen wat extra stimulatie kunnen gebruiken, pak je uit met een van de activiteiten die je hebt voorbereid. Na een dag vol avontuur, leerzame momenten en bovenal plezier, sluit je af en fantaseer je over welke avonturen je morgen weer zult beleven

.

Profiel

Wij vinden het van groot belang dat jij je bij ons op je gemak voelt. Daarom hebben we een aantal richtlijnen opgesteld, zodat je kunt bepalen of onze samenwerking voor jou geschikt is:

 • Je hebt een diepe passie voor het werken met kinderen;
 • Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door enthousiasme, creativiteit en veerkracht;
 • Flexibiliteit en beschikbaarheid zijn voor jou geen probleem (tussen 07.00-18.30u);
 • Je bent geregistreerd in het personenregister kinderopvang/ DUO (registratie bij DUO met een geldig VOG is mogelijk);
 • Je diploma voldoet aan de eisen van de CAO kinderopvang.

Weet jij niet zeker of jouw diploma erkend is om te werken in de kinderopvang? Check dit dan eenvoudig via deze link.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons staat jouw vermogen om de beste zorg te bieden aan alle kinderen voorop. Daarom hebben we aantrekkelijke voorwaarden en een uitstekend salaris voor jou klaarliggen:

 • Een unieke kans om waardevolle ervaring op te doen als pedagogisch medewerker in de kinderopvang;
 • Wij nemen de administratieve rompslomp uit handen door jouw facturen te regelen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken;
 • Bij ExcellentFlex heb je altijd een vast contactpersoon tot je beschikking voor al je vragen en behoeften;
 • Ons team van planners staat elke dag voor jou en onze opdrachtgevers klaar, van 07.00 tot 21.00 uur;
 • Een geldig VVE-certificaat is een pluspunt. Heb je deze niet? Geen probleem! Wij bieden de VVE-cursus aan, evenals cursussen voor 3F en babyscholing.

Solliciteren

Als je overtuigd bent van de impact van hoogwaardige kinderopvang en graag een rol wilt spelen in de ontwikkeling van kinderen, moedigen we je aan om te solliciteren voor deze positie. Je kunt je CV met een beknopte motivatie indienen via de online sollicitatieknop. Voor eventuele vragen over deze vacature staan wij natuurlijk tot je beschikking.

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures