Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Flexpool

 • Dienstverband

  Flexpool

 • Plaats

  Haarlem

 • Gepubliceerd op

Ontdek de betoverende wereld van kinderopvang in Haarlem als ZZP'er! Bij ons draait het om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor kinderen van 0-12 jaar. Zet je pedagogische vaardigheden in en laat je inspireren!

Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde pedagogisch medewerker die houdt van variatie en uitdaging? Als flexwerker bij ExcellentFlex krijg je de kans om je kwaliteiten dagelijks te laten zien bij verschillende groepen. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Met jouw warme en liefdevolle benadering zorg je voor een veilige en stimulerende omgeving waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Dankzij je flexibiliteit en enthousiasme draag je bij aan de positieve sfeer binnen onze kinderopvang. Deze dynamische rol biedt jou de mogelijkheid om elke dag het verschil te maken en je pedagogische vaardigheden verder te ontwikkelen

Als pedagogisch medewerker bepaal je zelf je werktijden, locaties en tarieven via onze handige Clevergig-app. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. Dit omvat het observeren en begeleiden van kinderen tijdens hun dagelijkse activiteiten. Je ontwerpt en voert educatieve, creatieve en sportieve activiteiten uit die de ontwikkeling van kinderen bevorderen. Samenwerken met diverse teams en het aanpassen aan de werkwijze van elke organisatie behoort ook tot je takenpakket.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Flexibel bepalen van je werktijden, locaties en tarieven via de Clevergig-app;
 • Verzorgen van een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen (0-12 jaar);
 • Observeren en begeleiden van kinderen in hun dagelijkse activiteiten;
 • Ontwikkelen en uitvoeren van educatieve, creatieve en sportieve activiteiten ter bevordering van kinderontwikkeling;
 • Samenwerken met diverse teams en aanpassen aan verschillende werkwijzen binnen organisaties.

Profiel

 Een rol als flexmedewerker bij ExcellentFlex is voor diegenen die zich volledig willen inzetten voor een gemeenschappelijk doel: bijdragen aan de toekomstige generatie. We hechten veel waarde aan vertrouwen, persoonlijk contact en respectvolle samenwerking, terwijl we verschillende kinderopvanglocaties in de regio Haarlem ondersteunen door net dat extra stapje te zetten. Onze medewerkers bij ExcellentFlex zijn ondernemend, proactief en bruisen van positieve energie, waardoor ze elke dag met passie werken aan hun eigen ontwikkeling en die van anderen.

Om te werken in de kinderopvang moet je gediplomeerd zijn, weet jij niet zeker of jouw diploma voldoende aansluit om te mogen werken binnen deze sector? Check dit dan snel en eenvoudig via de diplomacheck

Arbeidsvoorwaarden

Wij hebben hoge verwachtingen van onze flexibele pedagogisch medewerkers en jij mag hetzelfde van ons verwachten. Wij bieden je aantrekkelijke voorwaarden zodat jij je volledig kunt focussen op het geven van de beste zorg:

 • Een zeer betrouwbare samenwerkingspartner en veel persoonlijk contact;
 • Een overeenkomst van bemiddeling- of opdracht met tarieven die aansluiten op jouw profiel (ZZP);
 • Wij bieden 'selfbilling' voor ZZP'ers, dit betekend dat wij jouw facturen maken en wekelijks uitbetalen;
 • Diverse trainingsmogelijkheden met gereduceerd tarief zoals VVE, 3F en babyscholing; 
 • Een diversiteit aan opdrachtgevers binnen kinderopvang; 
 • De perfecte mogelijkheid om via ons netwerk de beste en leukste opdrachten in de kinderopvang te kunnen invullen.

Solliciteren

Is deze rol iets voor jou? Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden om flexibel te werken als pedagogisch medewerker!

Solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature of om te solliciteren, kan je contact met mij opnemen via e-mail: hannah@excellentflex.nl of telefonisch op 06-57902660.

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures