Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Speciaal onderwijs

 • Plaats

  Rijswijk

 • Gepubliceerd op

Ben jij de logopedist die wij zoeken voor deze school in Rijswijk en ben jij beschikbaar op korte termijn tot de zomervakantie voor 24 uur per week (werkdagen in overleg)?

Wat ga jij doen?

Door jouw logopedische behandeling en diagnostiek draag jij er aan bij dat leerlingen die TOS hebben zich beter kunnen uitdrukken en begrepen voelen. Samen met het multidisciplinair team en ouders zorg je voor het beste onderwijs waarin de leerlingen volwaardig kunnen meedoen. Je houdt je voornamelijk bezig met de logopedische behandeling in en buiten de klas. Dit kan zijn in groepsverband, in tweetallen of individueel; Per leerling maak je een handelingsplan wat je regelmatig evalueert en in afstemming met de leerkracht werk je mee aan het persoonlijk plan. Je werkt intensief samen met de leerkracht en geeft samen communicatieve vaardigheidslessen, waardoor je van elkaar leert lesmethoden en de taalontwikkeling op te pakken. 

Voor deze leerlingen is het belangrijk dat je met geduld kunt achterhalen wat het kind wil communiceren. En dat je je woorden en zinsopbouw afstemt op het taalniveau van de leerling. Je kent jezelf goed en kunt op jezelf reflecteren. Daarbij ben je in het bezit van een hbo-diploma Logopedie en sta je ingeschreven in het kwaliteitsregister. Werkervaring met spraak-taaldiagnostiek en -behandeling is wenselijk maar geen must. Vanzelfsprekend heb je de ambitie om je hierin te specialiseren.

Informatie over school

Op deze cluster 2 school in Rijswijk is iedereen welkom. Het is een school met twee doelgroepen; leerlingen met een taalontwikkeling stoornis (TOS) en slechthorende (SH) leerlingen. Voor de doelgroep TOS biedt de school speciaal onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar met auditieve en/of communicatieve beperkingen: een taalontwikkelingsstoornis (TOS) en een IQ hoger dan 70. Bij sommige leerlingen is sprake van bijkomende problematiek, bijvoorbeeld een stoornis in het autistisch spectrum, echter de communicatieproblematiek is primair. Er is veel aandacht aan het vergroten van de taalvaardigheid en het versterken van de communicatie. Dit doen ze door programma's als 'Met Woorden In de Weer' en 'LOGO3000' in te zetten. (de groepen bestaan uit gemiddeld veertien leerlingen)  Logopedische inzet is een onmisbare ondersteuning in het onderwijs op deze school. Het team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers met een grote verscheidenheid aan functies. Een affiniteit met gebarentaal, in ieder geval met helder communiceren is een pre.

Dit bieden we jou!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of neem contact op met Maaike (maaike@excellentflex.nl). We zien je sollicitatie graag tegemoet!

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures