Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Montessori

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Rotterdam

 • Gepubliceerd op

Ben jij geïnteresseerd in montessorionderwijs en wil je graag deel uitmaken van een enthousiast team? Voor een formatieplek (mag ook tijdelijk) zijn wij vanaf 1 maart op zoek naar een parttime leerkracht voor de middenbouw op donderdag en vrijdag (plus eventueel de woensdag). 

Lesgeven aan de middenbouw (groep 3,4,5)

De leerlingen van de middenbouw willen graag kennismaken met een nieuwe juf of meester, want de juf komt parttime terug van zwangerschapsverlof! Je bent als enthousiaste leerkracht in staat te differentiëren en hebt kennis van de leerlijnen. Met jouw didactische en pedagogische vaardigheden, hanteer je een individuele benadering welke aansluit bij de onderwijsbehoefte van de leerling. Je zal vanaf de 1 maart of zo snel mogelijk daarna, parttime/fulltime, lesgeven aan deze combinatiegroep (3,4,5) binnen het montessorionderwijs. De werkdagen zijn donderdag en vrijdag. Ben je ook op de woensdag beschikbaar, mag je die dag dubbel staan om de leerlingen nog meer te kunnen bieden. Ook fulltime is bespreekbaar! Wil je graag een keer de sfeer proeven, wij regelen het voor je. 

Over de school

Deze openbare Montessori basisschool in Rotterdam kent een multiculturele populatie. Centraal staat het zelf ontdekken én ervaren, om zo zelfstandig te worden en om zo keuzes te kunnen maken in de toekomst. In de klas zitten leerlingen van verschillende leeftijden bij elkaar. De oudere leerlingen helpen hierbij de jongere kinderen en leren daar op hun beurt van. Verder groeit de school hard én geeft het kosmisch onderwijs. Zo krijgen leerlingen het inzicht dat alle feiten en verschijnselen onderdeel uitmaken van een groter geheel. Je komt te werken in een professioneel team waarvan de collega's echt klaar staan voor elkaar. 

Dit hebben we jou te beiden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures