Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Oegstgeest

 • Gepubliceerd op

Ben jij een onderbouwleerkracht en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op deze basisschool in Oegstgeest is er vanaf januari 2025 een instroomgroep beschikbaar voor jou!

Lesgeven aan de onderbouw

Op jouw nieuwe werkplek, bij voorkeur fulltime maar parttime is bespreekbaar, wordt er les gegeven in schoolkamers en verwerkt in de verschillende units; Bij de start van de dag ontvang jij, als leerkracht van deze groep, de leerlingen en start je de dag gezamenlijk op. Elke groep heeft een vaste groepsleerkracht die dagelijks verantwoordelijk is voor het opstarten van de groep, voeren van (doel) gesprekken met kind en ouders en gezamenlijk evalueren aan het einde van de dag. Daarnaast is elke leerkracht ook vakleerkracht. Hij of zij geeft voor een vak, bijvoorbeeld rekenen, de instructie aan kleine groepjes leerlingen binnen het eigen leerjaar (bijvoorbeeld groep 3). De andere leerkracht, die op dat moment geen instructie geeft, is dan de unit-leerkracht en begeleidt de leerlingen op de unit. Deze leerkracht is op de unit aan het begeleiden en coachen, geeft verlengde/extra instructie, bespreekt dag- of weektaken en evalueert met de leerlingen. Iedere leerkracht is op een dag zowel een vakleerkracht als unit-leerkracht. Wanneer leerlingen geen instructie hebben in de schoolkamer, werken zij op dat moment op de unit aan hun dag- of weektaken. Zie jij jezelf hier werken? De directeur geeft je graag een rondleiding en er bestaat geen twijfel dat je enthousiast wordt over deze geweldige werkplek! 

Is dit niet helemaal jouw droombaan? We hebben nog meer leuke werkplekken dus neem een kijkje op onze website of stuur even een mail naar miranda.brussee@excellentflex.nl 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Een vaste aanstelling bij de school behoort tot de mogelijkheden; 
 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor!

Hier ga je werken

Je komt te werken op een mooie werkplek waar ze werken vanuit de organisatievorm unitonderwijs en waar ze samen zorgdragen voor de ontwikkeling van de leerlingen. Doordat leerkrachten zich ontwikkelen tot vakleerkracht, kunnen zij zich extra verdiepen in het betreffende vak, wat de kwaliteit van de instructie versterkt. Omdat de instructiegroepjes klein zijn, kan de vakleerkracht nog beter aansluiten bij het niveau van de leerlingen en komt ieder kind meer aan bod tijdens de instructie. Het schoolgebouw, met de kleinere schoolkamers en de grote gezamenlijke unitruimte, is optimaal ingericht voor het unit onderwijs. Op de school zitten leerlingen van dezelfde leeftijd bij elkaar in een groep. De units zijn samengesteld uit leerlingen van verschillende jaargroepen; groep 1/2, groep 3/4/5, groep 6/7/8. Binnen de units werken de leerlingen samen en is er mogelijkheid om te overleggen. De klaslokalen heten hier schoolkamers, waar vanuit de dag gezamenlijk wordt gestart. Ieder kind is verschillend; in aanleg en de wijze waarop het leert. Daar willen ze ook tijdens ons onderwijs aan tegemoet komen. Er wordt gewerkt met moderne methodes. De vakken aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, natuur, techniek, verkeer, muziek en handvaardigheid worden geïntegreerd aangeboden door de methode IPC (International Primairy Curriculum). In alle leerjaren wordt er thematisch gewerkt. Ook voor nieuwe collega's zijn de 32 medewerkers zeer behulpzaam en nemen ze je gelijk op in het team. 

Solliciteren

Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie. We kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je eerst nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl. 

 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures