Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Openbaar

 • Plaats

  's-Gravenzande

 • Gepubliceerd op

Ben jij dé bovenbouw leerkracht die tot ongeveer de meivakantie voor 2 tot 4 dagen beschikbaar is? Dan zoeken we jou voor deze geweldige groep 8 in 's-Gravenzande!

Werken in groep 8

Jij bent een dynamische, vrolijke leerkracht met een passie voor het onderwijs. Met jouw kennis van coöperatieve werkvormen en ervaring in de bovenbouw, bied je de leerlingen een gevarieerd en betekenisvol lesprogramma. Je weet hoe je deze leeftijdsgroep kunt inspireren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Ben jij de leerkracht waar de leerlingen van groep 8 2 tot 4 dagen per week op kunnen vertrouwen tijdens hun laatste jaar op de basisschool?

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Over de school

Deze openbare basisschool staat in 's Gravenzande is een moderne en frisse school waar ze graag samenwerken. Het schoolgebouw is uitgerust met een schoolplein dat leerlingen uitdaagt om te bewegen, spelen en te genieten van groene omgevingen. Ze maken gebruik van moderne technologieën, zoals Snappet en Chromebooks, om het onderwijs te ondersteunen. De lessen worden regelmatig op een bewegende manier vormgegeven. Het is een Gezonde School en leggen de nadruk op het thema "Bewegen en sport". De leerlingen hebben twee keer per week lichamelijke opvoeding, gegeven door hun eigen groepsleerkracht en/of een vakleerkracht. Daarnaast werkt de school met een continurooster, waarbij de schooldagen van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gelijk zijn en duren van 8.30 uur tot 14.30 uur. Op woensdag hebben alle kinderen school tot 12.15 uur.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures