Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Plaats

  Zwijndrecht

 • Gepubliceerd op

Wil jij 1 dag per week deze groep 8 in Zwijndrecht begeleiden in het laatste jaar van de basisschool? Klinkt dit je als muziek in de oren, grijp je kans en lees gauw verder!  

Lesgeven aan groep 8

Elke groep heeft structuur en duidelijke regels nodig, deze klas is niet anders. Je weet hoe je dit op een positieve manier kan creëren en consequent kan aanhouden. Je weet namelijk als geen ander hoe je op basis van een goede relatie de regie kan nemen en een fijne en veilige sfeer kan stimuleren.  
Als creatieve duizendpoot krijg je de vrijheid om lessen in te vullen op een leuke manier en aan te bieden zoals projecten of alternatieve activiteiten. Je weet dan ook hoe je dit soort lessen voorbereidt, begeleidt en verwerkt. Daarnaast wordt de verwerking van de basisvakken aan de hand van Snappet gedaan. Je komt te werken in een leuk team en gaat een fijne samenwerking aan met je duo. Je start vanaf oktober (mogelijk ieder i.v.m. overdracht) op woensdag of donderdag. 

Is dit niet helemaal jouw droombaan? We hebben nog meer leuke werkplekken dus neem een kijkje op onze website of stuur even een mail naar miranda.brussee@excellentflex.nl 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Wanneer je door deze christelijke school wandelt, zie kinderen van verschillende komaf. Via de kanjertraining creëert de school een sfeer waar iedereen zich veilig en geaccepteerd voelt. Als positieve leider en begeleider weet je hierop in te spelen. Zo wordt er een positieve benadering verwacht bij het aanspreken van de leerlingen. Er wordt veel ingezet op eigenaarschap en zelfstandigheid van de leerlingen. In de kleuterbouw zijn parallelgroepen aanwezig. Daarnaast hanteert de school het vijf-gelijke dagen model. Dit betekent dat de leerlingen van 08:30 tot 14:00 les hebben.  

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures