Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Christelijk

 • Dienstverband

  Detachering Freelance / Interim

 • Plaats

  Vlaardingen

 • Gepubliceerd op

Per direct zoekt deze groep 7 in Vlaardingen een betrokken juf of meester tot de zomervakantie. Ben jij 3 tot 5 dagen per week hun rots in de branding? 

Lesgeven aan groep 7

Deze leerlingen kijken elke dag weer uit naar een leuke leerzame dag met jou. Jij weet op een betekenisvolle manier je aanbod aan te passen aan de behoefte van de leerlingen. De rekenen- en taallessen worden via een chromebook digitaal verwerkt. Tijdens de les kan jij adaptief werken en de leerlingen verder helpen die iets extra's nodig hebben. De focus van de school ligt op 'zicht op ontwikkeling' en klas doorbroken werken binnen de onder-, midden-, en bovenbouw. Je hebt hierover geregeld contact met je directe collega's en het leuke is dat je zo snel echt onderdeel bent van het team. Naast deze focus is het team ook bezig met mindfulness dat via een programma door de hele school verder wordt uitgerold. Je kan hier zowel fulltime als parttime aan de slag. Werk je fulltime dan ben je de vrijdag vrij geroosterd voor coaching en om de doorgaande lijn van de school je eigen te maken. 

Over de school

Dit christelijke kindcentrum in Vlaardingen kent een gemêleerde populatie. Ze bieden een volledig integraal aanbod voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Er zijn 7 groepen en een peutergroep in het schoolgebouw. Wat deze school onderscheidt van andere scholen is dat zij een accent leggen op zelfredzaamheid, verbinding maken met anderen en je eigen valkuilen kennen en mee leren omgaan. Ze organiseren een uitgebreid aanbod naast de 'normale' vakken als rekenen en taal. Zo leren de leerlingen om hun mening te onderbouwen, welke voorbeeldrol ze hebben, heeft de school een uitgebreid aanbod van sport/spel en creatieve vakken in het naschools aanbod en brengen ze kinderen in contact met de natuur op hun fantastische groene speelplein. Samen met 14 collega leerkrachten sta je elke dag voor de leerlingen klaar! 

Dit hebben we jou te bieden:

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Maaike via maaike@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures