Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Den Haag

 • Gepubliceerd op

Op de valreep zoeken we nog een leerkracht voor deze groep 5 of 7 op een basisschool in Den Haag. Wil jij graag vanaf de zomervakantie 2 tot 3 dagen per week onderdeel zijn van een gemotiveerd team van leerkrachten?

Jouw werkweek in groep 5 of 7

Bij voorkeur werk je op donderdag en vrijdag of maandag en dinsdag in groep 5. Heb je liever een groep 7, dan is er nog ruimte op woensdag en donderdag (en eventueel vrijdag). Op jouw werkdagen weet jij de leerlingen te inspireren en te motiveren doordat je begrijpt wat er in hun wereld belangrijk is en hierop aan kan sluiten in je aanbod. De puberteit begint hier en daar al. Dit vind jij geweldig en je laat de leerlingen merken dat je ze begrijpt en ziet. Tegelijkertijd weet jij de structuur goed neer te zetten door een goed klassenmanagement. Jouw creativiteit komt goed van  pas bij het thematisch werken in de middag wanneer wereld oriëntatie op het rooster staat. De intern begeleider is aanwezig, waardoor je genoeg begeleiding hebt. Ben jij de bevoegde leerkracht of leerkracht in opleiding die we zoeken?

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

 

Over de school

Deze christelijke basisschool in Den Haag met ruim 350 leerlingen is tevens een brede buurtschool met kinderen van over de hele wereld en uit verschillende culturen. De kinderen komen uit zo’n 50 verschillende culturen, wat een mooie mix geeft in de school. Op deze school leren jonge kinderen spelenderwijs en kom je in een zeer enthousiast en gedreven team. Inclusief onderwijs is op deze school al ver ontwikkeld, waardoor bijna alle leerlingen kunnen starten en blijven. Jij wordt als nieuwe collega goed opgevangen en begeleid door opleiders in de school en parallelcollega’s. In de middag wordt er thematisch gewerkt aan de wo vakken via de methode Blink. Voor de hoofdvakken wordt de verwerking op schrift gemaakt, worden de lessen via het DIM model aangeboden en is Snappet ter ondersteuning beschikbaar voor de leerlingen.  

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!   

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures