Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Christelijk

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Barendrecht

 • Gepubliceerd op

Ben jij de leerkracht of pabo student die op korte termijn beschikbaar is of vanaf april op donderdag en vrijdag voor een groep 3 in Barendrecht?

Lesgeven in groep 3

We zijn opzoek naar vervanging voor een groep 3. Deze groep 3 zoekt nog een leerkracht op donderdag en vrijdag vanaf april tot zomer. Ben je 3 dagen beschikbaar zou dat dus goed te combineren zijn! Wat heeft jouw voorkeur? Je weet het programma van die dagen goed af te ronden en in de overdracht schrijf of vertel je aan je duo collega de bijzonderheden van die dag of wat je is opgevallen. Na en onder schooltijd zijn er de collega's van de andere groepen 3 waar je altijd met je vragen terecht kan. Het is fijn werken op deze grote school met zoveel betrokken collega's. De deur staat voor je open om eens een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. Zo weet je zeker dat dit een school is die bij je past. 

Dit kunnen we jou bieden

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis;  
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

De school

Deze school in Barendrecht is een christelijke basisschool die openstaat voor iedereen. Dagelijks komen bijna 1000 leerlingen naar deze school, verdeeld over drie verschillende locaties. Ze streven ernaar om een goed pedagogisch klimaat te creëren, waarin kinderen zich veilig en gewaardeerd voelen. Dit is belangrijk omdat het een voorwaarde is voor een succesvolle ontwikkeling en om goed te kunnen leren. Door middel van de schoolbrede Rots & Watertraining dragen ze bij aan dit positieve klimaat en zorgen ze ervoor dat pestgedrag wordt verminderd en kinderen zich veilig voelen. Ze willen dat alle leerlingen zich maximaal kunnen ontwikkelen, ongeacht hun mogelijkheden. Daarom biedt het team hoogwaardig onderwijs en passen ze het onderwijs aan op de behoeften van elke leerling.

Solliciteren

Zie jij je voor een van deze groepen 3 in Barendrecht staan? Solliciteer snel, we brengen je graag in contact met de directeur. Of heb je toch nog wat vragen, neem contact op met Maaike via maaike@excellentflex.nl. 

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures