Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Katholiek

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Leiden

 • Gepubliceerd op

Deze lieve jongste leerlingen van een groep 1/2 in Leiden zouden graag kennismaken met jou! De start is in overleg en jij kan hun leerkracht zijn tot de mei- mogelijk zomervakantie. 

Jouw werkweek in groep 1/2

Vanwege een afwezige leerkracht in de school zoeken we een leerkracht of zeer ervaren leraarondersteuner voor maandag tot en met woensdag voor deze leerlingen van groep 1/2. Je komt te werken op een kleinschalige school met een eigen aanpak. Wil jij eens wat anders? Dan kan je hier de nieuwe uitdaging vinden. De groepen zijn niet in jaarklassen ingedeeld, maar in leeftijdsdomeinen. Zo valt deze groep 1/2 onder het domein 4 t/m 6 jaar. De school is in ontwikkeling en samen met je collega's word je uitgedaagd mee te denken over de volgende stap om mee te gaan in de ontwikkeling van de school. 

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis;  
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Informatie over de school

Bijzonder aan deze kleinschalige school is de manier waarop leerlingen de stof leren of te wel verwerken. Zo kan je sommen maken, maar ook leren door te doen. Zo leert iedere leerling op de manier die het beste bij hem past. Daarnaast krijgen de leerlingen een ‘beredeneerd aanbod’: wat sluit aan op de onderwerpen die je in de groep behandelt. Een uitstapje hangt dus altijd samen met het onderwijs. Methodes zijn er als bronnen om een passend aanbod aan te bieden behorend bij de doelen van de leerlingen. Er wordt gewerkt met kernconcepten voor de thema's. De doelen worden afgestemd en de activiteiten worden hierbij bedacht. Dit doe je natuurlijk samen met je collega's uit het domein. Jij als leerkracht, laat de leerlingen succeservaringen opdoen en activeert ze door na te laten denken wat ze nodig hebben. Sta jij open voor een andere aanpak dan op het overgrote deel van de basisscholen in Nederland, dan staat de deur voor je open om eens een kijkje te nemen en in gesprek te gaan! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of vragen, dan horen we graag van je! Solliciteer via de website of neem contact op met Maaike (maaike@excellentflex.nl). We zien je sollicitatie graag tegemoet!

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures