Terug naar overzicht
  • Details vacature

    Basisonderwijs

  • Plaats

    Amsterdam

  • Gepubliceerd op

Ben jij op zoek naar een vaste baan als leerkracht in Utrecht e.o.? Van diverse scholen in de provincie Utrecht hebben wij formatieplekvacatures ontvangen en zijn we op zoek naar pedagogisch en didactisch sterke leerkrachten. Het aanbod wisselt en zal de komende tijd nog flink toenemen en veranderen. Plan gerust een oriënterend gesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Functieomschrijving

Onderbouw, middenbouw, bovenbouw? Traditioneel onderwijs of vernieuwend onderwijs? NT2 onderwijs of hoogbegaafdenonderwijs? Openbaar of bijzonder onderwijs? Lesgeven in de stad of juist op een dorpssschool?  Dit zijn zomaar wat keuzes die je zult maken bij het kiezen van een nieuwe baan en dan zit dit nog maar wat algemene keuzes. 

We bespreken het graag met jou tijdens een gesprek zodat we je daarna passende vacatures kunnen voorleggen.

Profiel

We werken met heel diverse scholen in Noord-Holland samen, waardoor het vacature-aanbod heel divers is. 

Arbeidsvoorwaarden

Bij de meeste formatieplekvacatures kom je direct in dienst bij de school en ontvang je arbeidsvoorwaarden volgens de cao primair onderwijs.  In sommige gevallen werk je eerst een periode via ExcellentFlex en ontvang je daarna een vast contract van de school.

Functie-eisen

Je bent (bijna) in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het primaire onderwijs. Daarnaast kun je een VOG zonder bezwaren overleggen.

Solliciteren

Wil jij eens een keer oriënterend koffie komen drinken om meer te weten te komen over de mogelijkheden en ons een beeld te geven van jezelf en je wensen? Solliciteer dan gerust via de website of stuur een mailtje naar miranda@excellentflex.nl

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures