Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Detachering Vast bepaalde tijd Vast onbepaalde tijd

 • Plaats

  Poortugaal

 • Gepubliceerd op

Voor een leuke basisschool in Poortugaal zijn we op zoek naar een energieke gymleerkracht voor nu en/of  het komende schooljaar. Ben je een (bijna) gediplomeerde gymleerkracht met meer dan genoeg energie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Gymleerkracht

Sporten en bewegen zijn belangrijke ingrediënten voor het welzijn van kinderen. Hoe mooi is het dat jij als (bijna) bevoegde gymleerkracht een bijdrage kan leveren aan het plezier hebben in bewegen? Jouw gymlessen zullen de leukste lesuren worden van de week. Jij vindt het leuk om leerlingen van elke leeftijd les te geven en op een enthousiaste en inspirerende manier te begeleiden. Je start zo snel mogelijk, de dagen en uren zijn in onderling overleg en je zal de rest van het schooljaar op de dinsdag en/of donderdag lesgeven op deze basisschool in Poortugaal. Ben je maar een tijdelijke periode of juist op vrijdag beschikbaar, staat de school hier ook zeker voor open. De lessen starten om 08:30u en eindigen om 14:15u, daarna is er tijd voor voorbereiding, administratie en schooltaken. Je zal je echt welkom voelen op deze school!

Over de school

Je komt te werken op een christelijke basisschool onder de rook van Rotterdam. De school werkt met de Kanjertraining. Zo wordt het vertrouwen en de veiligheid in de klas bevorderd, versterken leerlingen hun sociale vaardigheden en bevordert dit het actief burgerschap, de sociale integratie en ouderbetrokkenheid. Verder krijgen de leerlingen in elke groep Engels, waarbij er ook gebruik wordt gemaakt van een native speaker én heeft de school een plusklas en een kinderraad.  De school is goed te bereiken met de auto en de metro.

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!  

#ExcellentFlexZuid-Holland

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures