Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Christelijk

 • Plaats

  Den Haag

 • Gepubliceerd op

Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar voor een fijne groep 6 in Den Haag voor (bij voorkeur) 4 dagen per week? De 25 leerlingen en het warme team verwelkomen je met open armen!

Jouw werkweek in groep 6

I.v.m. ziekte zoeken wij per direct vervanging voor deze fijne gr. 6. Het liefst houden we je binnen boord minimaal tot de zomervakantie, maar ben je een bepaalde periode beschikbaar gaan we ook graag in gesprek met je. Er is ook een groep 6/7 dus je hebt een collega naast je die je kan helpen bij vragen. Je komt te werken in een fijn, sociaal team dat hard werkt om de leerlingen in een fijne sfeer goed onderwijs te geven! Jouw werkdagen zijn bij voorkeur maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wil je andere, meer of minder dagen werken, is dat zeker bespreekbaar. Neem vooral contact op bij vragen!

Dit hebben wij jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

De school

Deze gezellige school met een sociaal en professioneel team vind je op de rand van Laak en Rijswijk. Fijn te weten dat er voldoende en gratis parkeermogelijkheden zijn voor de deur. De schooltijden zijn van 8.25-15.00 uur (gr. 1 t/m 3) en 8.30-15.05 (groep 4 t/m 8). De woensdag is een halve schooldag. De populatie is een mooie mix, zowel op sociaaleconomisch als op cultureel gebied.
De zorg is goed geregeld op deze school. Ook hebben ze leerkrachtcoaches die met het team het didactisch handelen steeds verder versterken.
De missie: Inzetten op een stevige basis op taal, rekenen, spelling en begrijpend lezen. De kernwaarden zijn veiligheid, plezier, ontwikkelen en samenwerken. Vanuit de NPO gelden is er extra ondersteuning bij alle groepen.

Solliciteren!

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Solliciteer direct via de website of neem bij vragen contact op met Maaike via maaike@excellentflex.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet! 

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures