Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Basisonderwijs

 • Dienstverband

  Detachering

 • Plaats

  Krimpen aan den IJssel

 • Gepubliceerd op

Ben jij de geweldige middenbouw leerkracht die graag 4 dagen in de week de basisschoolleerlingen in Krimpen aan den IJssel betekenisvol onderwijs wil geven?

Jouw werkweek

Na het lange weekend sta je weer fluitend en opgeladen op om deze week op de maandag t/m donderdag keihard te knallen samen met deze leerlingen van groep 5 in Krimpen aan den IJssel. Samen met de collega's deel je de ervaringen en indrukken en weet je dat je altijd bij elkaar aan kunt kloppen voor hulp. Groep 5 is jou op het lijf geschreven. De lessen krijgen meer diepgang en de leerlingen zijn nog net geen pubers. Jij zorgt dat de leerlingen zich gezien voelen en weet ze te motiveren en uit te dagen. Je kan hier zo snel als je beschikbaar bent en het hele schooljaar aan de slag. Een vaste aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden. 

De school

Welkom op deze leuke openbare basisschool, waar avontuur en ontdekkingen elke dag op het programma staan! Hier krijgen kinderen niet alleen de ruimte om te stralen als zichzelf, maar leren ze ook hoe ze dat op de meest fantastische manier kunnen laten zien. De leerkrachten dagen ze uit om hun innerlijke ster te laten schitteren, en dat doen ze met open armen voor iedereen. Want, hé, elk kind is een uniek meesterwerk, en die verschillen maken deze school een ongelofelijk gaaf avontuur! De vibe van gezelligheid en een top-sfeer is hier altijd aanwezig, en je zult het vast vaker horen, zowel van de geweldige kinderen als van hun geweldige ouders. Ze staan klaar om te ontdekken wat elk kind nodig heeft en om dat sprankelende potentieel volledig te ontplooien. "Leren leren" is niet alleen een slogan, maar de kern van het succesvol en mega-effectief onderwijs. Als dreamteam zorgen ze ervoor dat ieder kind vol (zelf)vertrouwen de toekomst tegemoet straalt. En guess what? Ze doen dit samen, als een team van enthousiaste leerkrachten, supertoffe ondersteunende professionals en geweldige vrijwilligers. Yes, dat is precies wat ze noemen: optimaal, geweldig, en sprankelend ontwikkelen! Wil jij hier deel vanuit maken?

Dit hebben we jou te bieden!

 • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
 • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
 • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
 • Eindejaarsuitkering in december; 
 • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
 • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
 • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
 • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem contact op met Miranda via miranda.brussee@excellentflex.nl  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures