Terug naar overzicht
 • Details vacature

  Christelijk Openbaar Islamitisch Katholiek

 • Dienstverband

  Flexpool

 • Plaats

  Kampen

 • Gepubliceerd op

Wil jij die reddende engel zijn, waardoor een klas niet naar huis gestuurd hoeft te worden of te worden verdeeld? En wil je graag werken in de provincie Overijssel? Lees dan snel verder!

Onze flexpool

De flexpool van ExcellentFlex verzorgt namelijk kortdurende vervangingen voor zeer veel scholen in de provincie Overijssel en heeft daarmee een heel ruim en divers aanbod aan invalwerk.
Ben jij op zoek naar een leuke baan in het basisonderwijs, maar wil je nog geen vaste eigen klas? Of wil je juist héél flexibel je eigen werkdagen regelen? Zelf bepalen wanneer je wel en wanneer je niet wilt werken! Misschien wil je wel graag tijdens de laatste jaren van je opleiding alvast wat werkervaring opdoen en bij veel verschillende scholen een ‘kijkje in de keuken nemen’? ExcellentFlex heeft dan dé oplossing!
Kom werken in onze flexpool en werk zoveel als dat jíj wilt, op scholen waar jíj wilt!

Altijd op zoek!

Wij zijn altijd op zoek naar leerkrachten en pabostudenten voor de flexpool. Je werkt op oproepbasis en bent dus flexibel inzetbaar voor invalwerkzaamheden. Dit kunnen aanvragen zijn voor één dag maar ook voor langere duur. Via een handige app kun je díe invalopdrachten accepteren die aansluiten bij jouw agenda en wensen.

5x JAAA!!!

De voordelen van de flexpool:

1. Je wordt overal met open armen ontvangen;
2. Je bepaalt zelf waar en wanneer je werkt;
3. Je kunt ervaring op doen op veel verschillende scholen
4. Je mag gratis deelnemen aan ons uitgebreide trainingsaanbod;
Zo bieden we bijvoorbeeld de volgende trainingen aan: invallen, gedragsproblemen, snappet, dyscalculie, het jonge kind en het oudere kind. Meer informatie kun je ook terugvinden op: https://www.excellentflex.nl/voor-kandidaten/basisonderwijs/trainingsaanbod-en-opleidingen/inschrijving-trainingen/
5. De mogelijkheid om door te stromen naar een vaste formatieplek.

Maar dat is nog niet alles! Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo nemen wij je reeds opgebouwde salarisschaal over, bouw je ook rechten op voor de uitkering van de Dag van de Leraar en de Eindejaarsuitkering. Wij verzorgen de aanvraag voor je VOG en ook die krijg je van ons volledig vergoed. Uiteraard vergoeden we ook je reiskosten!

Wie ben jij…..

Wij zoeken kandidaten die

 • in het bezit zijn van een Pabo diploma of studeren aan de Pabo;
 • een VOG kunnen aanleveren zonder bezwaren.

Solliciteren

Ben jij of ken jij iemand die goed in onze flexpool past?
Kijk op onze website www.excellentflex.nl of reageer via willemijn@excellentflex.nl

Direct solliciteren

Vul onderstaande gegevens in

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures