Excellentflex pagina inhoud

Ons NetWerk(t)

Zit je als leerkracht op dit moment niet meer op je plek? Je kan onze mobiliteits ondersteunende dienstverlening "Ons NetWerkt(t)" bespreekbaar maken bij jouw leidinggevende. Via Ons NetWerk(t) ga je voor een afgesproken periode op een andere school aan de slag, passend bij jouw wensen en mogelijkheden. Je wordt 'uitgeleend' aan een nieuwe school/stichting en als het voor jou en de nieuwe school goed bevalt, krijg je na de afgesproken periode een rechtstreeks contract aangeboden..

Wat is ‘Ons NetWerk(t)’?

‘Ons NetWerk(t)’ is een manier om doorstroom te realiseren met als doel om jou breed en flexibel inzetbaar te houden en persoonlijke ontwikkeling te bieden. ExcellentFlex Onderwijs kan jou hierbij helpen om ons netwerk voor jou in te zetten. Door het netwerk van meer dan 500 basisscholen vallend onder 80 stichtingen weet ExcellentFlex de perfecte match bij een andere school/stichting voor jou te maken.  En Ons NetWerk(t)!

In welke situaties kom jij in aanmerking voor ‘Ons NetWerk(t)’?

  • Je staat als groepsleerkracht niet voor de groep die je het liefst zou willen. Binnen de school/stichting waar je werkt zijn er geen andere mogelijkheden.
  • Je zit op dit moment niet meer lekker in je vel. Er is bijvoorbeeld iets voorgevallen met een collega, leerling of ouder of door een andere situatie. Het is soms beter om op een andere school aan de slag te gaan.
  • Je vindt het lastig om te solliciteren.

Voordelen voor jou als leerkracht

  • Je gaat in gesprek met onze recruiter of regiomanager in jouw regio die uitgebreid ingaat op jouw wensen en vaardigheden zodat passende vacatures aangeboden kunnen worden vanuit ons netwerk. Zij kunnen eventueel een stage of meeloopdag voor jou regelen indien gewenst.
  • Je behoudt tijdens de afgesproken periode jouw huidige contract bij jouw huidige school/stichting.
  • Je krijgt na de afgesproken periode als het voor zowel jou als de nieuwe school/stichting goed bevallen is een rechtstreeks contract aangeboden bij de nieuwe school/stichting.

Contact?

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de werkwijze of heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek via jouw contactpersoon bij ExcellentFlex Onderwijs of telefonisch via 070 444 71 04.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK