Excellentflex pagina inhoud

Flexpool

Je wilt een afwisselende baan, veel collega’s ontmoeten, salaris zoals alle andere leerkrachten en de mogelijkheid krijgen om je verder te laten scholen?
Dan is onze flexpool precies iets voor jou!

In diverse regio's verzorgen wij onze flexpool dienstverlening voor het basisonderwijs. Als leerkracht of onderwijsassistent in onze flexpool heb je werkzekerheid en is je inzet uiterst divers. Ook als PABO student ben je in je derde of vierde jaar inzetbaar mits jij je propedeuse hebt behaald (voor meer informatie klik hier).Je begint als oproepkracht en vliegt van hot naar her. Daarna volgen steeds vaker langere detacheringen om uiteindelijk kans te maken op een vaste aanstelling bij één van onze klanten. 

Werken via onze flexpool basisonderwijs is dynamisch, uitdagend en afwisselend. Het vraagt van de leerkracht of onderwijsassistent de nodige bevlogenheid, kwaliteit en flexibiliteit. Het vraagt van ExcellentFlex planmatig, betrouwbaar en punctueel werken. Kortom een uitdaging voor allen. De kwaliteit van onze flexpool dienstverlening staat of valt met heldere afspraken en nakoming daarvan. Tijdens het intakegesprek zullen deze afspraken met elkaar gemaakt worden. Klik hier verder voor de voordelen van werken in een flexpool.

ExcellentFlex biedt werk in de onderbouw, middenbouw en bovenbouw op zowel binnenstadscholen als dorpsscholen. Daarbij bieden wij werk in het christelijk, katholiek, openbaar, vrije en islamitisch onderwijs. Er zit dus altijd wat bij dat echt bij jou past. Je vindt onze scholen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Almere, Leiden, Utrecht, Lelystad, Breda en alle direct omliggende plaatsen.

Twijfel je nog of de flexpool wel wat voor jou is? Klik dan hier voor tips zodat invallen je een stuk makkelijker afgaat en hier voor de arbeidsvoorwaarden. Wil je je inschrijven of heb je eerst nog vragen? Dat kan ook! De regiomanager of recruiter in jouw regio neemt dan spoedig contact met jou op.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK