Excellentflex pagina inhoud

Detacheringen

Je zoekt meer vastigheid als leerkracht, maar wil je nog niet direct voor jaren verbinden aan één school of stichting maar daarbij wil je salaris zoals alle andere leerkrachten en de mogelijkheid om je verder te laten scholen? Dan is een detachering precies iets voor jou!

ExcellentFlex Onderwijs verzorgt voor zeer veel basisscholen de inzet van leerkrachten en onderwijsassistenten voor langdurige vervangingen en reguliere formatieplekken in het basisonderwijs. Vaak heb je zelfs uitzicht op een reguliere / vaste aanstelling! In deze situatie van een detachering krijg je van ExcellentFlex een detacheringscontract voor de duur van de opdracht. Dit kan zijn voor één tot vijf dagen per week voor enkele weken tot enkele maanden of een heel schooljaar. Ook als PABO student ben je in je derde of vierde schooljaar inzetbaar mits jij je propedeuse hebt gehaald. Voor meer informatie hierover klik hier

Werken als gedetacheerde in het basisonderwijs biedt meer zekerheid maar ook nog mogelijkheden om na de detachering op een andere school of groep opnieuw gedetacheerd te worden mocht het toch niet overeenkomen met jouw verwachtingen. Het vraagt van jou als leerkracht of onderwijsassistent de nodige bevlogenheid, kwaliteit en flexibiliteit. Het vraagt van ExcellentFlex betrouwbaarheid en samenwerkend vermogen. Kortom een uitdaging voor allen. De kwaliteit van onze dienstverlening staat of valt met heldere afspraken en nakoming daarvan. Tijdens het intakegesprek zullen deze afspraken met elkaar gemaakt worden.

ExcellentFlex biedt langdurige vervangingen in de onderbouw, middenbouw en bovenbouw op zowel binnenstadscholen als dorpsscholen. Daarbij bieden wij werk in het christelijk, katholiek, openbaar, vrije en islamitisch onderwijs. Er zit dus altijd wat bij dat echt bij jou past. Je vindt onze scholen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Almere, Leiden, Utrecht, Lelystad, Breda en alle direct omliggende plaatsen.

Twijfel je nog of een detachering via ExcellentFlex wel wat voor jou is? Kijk dan eens naar je arbeidsvoorwaarden via ExcellentFlex en naar onze huidige vacatures

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK