Excellentflex pagina inhoud

Voor kandidaten

Werken via ExcellentFlex. Wat betekent dat voor jou? Een hoop! Als specialist in het primair onderwijs en kinderopvang koesteren wij namelijk al onze juffen en meesters en pedagogisch medewerkers op veel manieren. Dat doen wij niet alleen via ons aanbod aan werk in de vorm van onze flexpool en detacheringen, maar ook door belangrijke en nuttige informatie met jou te delen. Van arbeidsvoorwaarden tot lesmethoden, van trainingen tot tips… Informatie waar jij heel veel aan hebt, aangezien het bij ons helemaal draait om jou en jouw kwaliteiten!

Flexpool en detacheringen
Bij ExcellentFlex werk je in een flexpool of word je gedetacheerd. Wanneer je in onze flexpool zit, bepaal jij via onze ‘Flexwrapp’ zelf wanneer je kan en wilt werken. Bij een detachering vervul je voor een langere periode een functie. Ons leuke team aan planners, regiomanagers en recruiters zorgt ervoor dat jij op scholen terecht komt die goed bij jou passen. Wil je meer weten over deze twee diensten? Klik op het tabblad ‘Flexpool' en 'detacheringen’.  

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden arbeidsvoorwaarden aan conform de CAO van het primair onderwijs of kinderopvang. Jij verdient dus bij ons hetzelfde salaris dat collega’s in vaste dienst ook verdienen. Afhankelijk van de wensen van klanten is een eindejaarsuitkering ook mogelijk. De reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO of kinderopvang. Meer informatie over deze arbeidsvoorwaarden vind je onder het tabblad ‘Arbeidsvoorwaarden’.

Trainingen en Opleidingen
Wij vinden het net zoals jij maar al te belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod aan praktische, interactieve en waardevolle trainingen en workshops waar je bij ons gratis gebruik van kunt maken. Wat dit inhoudt en welke trainingen en workshops dat zijn? Dat lees je onder het tabblad ‘Trainingen en Opleidingen'.

Ons NetWerk(t)
Ons NetWerk(t)’ is een manier om doorstroom te realiseren met als doel om jou breed en flexibel inzetbaar te houden en persoonlijke ontwikkeling te bieden. ExcellentFlex Onderwijs kan jou hierbij helpen om ons netwerk voor jou in te zetten. Door het netwerk van meer dan 500 basisscholen vallend onder 80 stichtingen weet ExcellentFlex de perfecte match bij een andere school/stichting voor jou te maken. En Ons NetWerk(t)!

Tips en tricks
Het voorbereiden en verzorgen van lessen lastig? Nee hoor! Wij helpen je graag met handigheidjes om jouw dag zo goed mogelijk te doen laten verlopen. Zo hebben wij een ‘Checklist excellente invaldag’, een Overdracht formulier en verschillende tips en tricks om je als invaller zo goed mogelijk voor te bereiden. Deze formulieren en andere handige informatie vind je onder het tabblad ‘Tips en tricks’.

Werkvormen
Wil je wat meer lezen en ideeën opdoen over coöperatieve lesvormen, energizers, concentratiespelletjes, denksleutels, snappet en kant en klare lessen? Dat lees je onder het tabblad ‘Werkvormen'

Werkwijze
Wil je meer weten over onze werkwijze na jouw inschrijving? Of wil je meer lezen over de gewenste kenmerken of het gewenste profiel voor als je bij ExcellentFlex wilt werken? Dat lees je onder het tabblad ‘Werkwijze'

Veel gestelde vragen
Wil je meer weten over de Flexwrapp, de app die ExcellentFlex gebruikt waarin je je beschikbaarheid kan opgeven, je loonstroken inziet en waar je je gewerkte uren schrijft? Wij hebben de meest gestelde vragen voor jou verzameld. Je vindt deze vragen en antwoorden onder het tabblad 'Veel gestelde vragen'.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK