Willemijn Heuver - van den Heuvel

Recruiter Onderwijs

"Vive la Vie"

 

Wat doe je bij ExcellentFlex?

Ik ben Recruiter Onderwijs bij ExcellentFlex voor de regio’s Noord-Holland, Flevoland, Utrecht en Overijssel. Als Recruiter voer ik kennismakingsgesprekken met de kandidaten voor onze regio’s. Ik maak vacatures voor onze klanten en zet deze online en ben veel op linked-in te vinden. Ik ben altijd op zoek naar de parels binnen het primair onderwijs. Samen met mijn collega’s zorgen we voor de perfecte match tussen kandidaat en de werkgever.

Waarom ExcellentFlex?

ExcellentFlex is een fijne organisatie om voor te mogen werken. Ik voelde me na 1 dag werken al zo enorm op mijn plek. Het takenpakket, de flexibiliteit, het vertrouwen wat je krijgt en de fijne en vriendelijke collega’s maken het voor mij de ideale baan. Ik doe mijn werk met heel veel enthousiasme en plezier en hoop dit nog jaren te mogen doen.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close