Tamara Wierenga-van Hal

Manager afdeling planning

"Live more, worry less"

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Als manager en senior planner maak ik dagelijks veel flexers blij met leuke vervangingsverzoeken in het onderwijs en de kinderopvang. Dat betekent ook dat mijn team en ik tegelijkertijd veel opdrachtgevers uit de brand kunnen helpen bij een zieke collega. Er zit veel diversiteit in mijn werkzaamheden, van het aansturen van mijn gemotiveerde en klantvriendelijke team, contact met de flexmedewerkers en opdrachtgevers, zorgdragen voor de (uit)betaling en facturering en ons werkproces continue verbeteren. Geen dag is hetzelfde! 

Waarom ExcellentFlex?

Al tijdens mijn sollicitatie 2,5 jaar geleden voelde het bedrijf als een warm bad. Er is een goede balans tussen professionaliteit, hard werken, collegialiteit en gezelligheid. Iedere collega is gemotiveerd om zoveel mogelijk opdrachtgevers en flexmedewerkers A tot Z te helpen. Niemand draait zijn hand om voor een moeilijke puzzel. En de gezamenlijke blijdschap is groot wanneer de puzzel is opgelost. ExcellentFlex staat voor persoonlijk contact, dat is precies wat mij aan dit bedrijf bindt!

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close