Tamara Wierenga-van Hal

Manager afdeling planning

"Live more, worry less"

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

5 jaar geleden ben ik begonnen als planner, waarna ik ben doorgestroomd naar de functie van ‘coördinator planning’ en deze interne ervaring sinds 1,5 jaar inzet als manager bedrijfsvoering. Wij nemen dagelijks grote aantallen verzoeken tot uitzenden, detacheren, payroll en bemiddeling in ontvangst. Vanaf de ontvangst tot de uiteindelijke facturatie en uitbetaling handelen wij alles intern af. Dit betekent dat wij te maken hebben met diverse CAO’s en wetgevingen. In mijn functie draag ik er met veel plezier aan bij dat alle afdelingen en medewerkers van ExcellentFlex de werkzaamheden naar behoren uitvoeren en wij een betrouwbare intermediair zijn.

Waarom ExcellentFlex?

ExcellentFlex probeert continue te innoveren en verbeteren, maar dit mag niet ten koste gaan van het persoonlijke, warme contact met klanten en uitzendkrachten/zelfstandigen. Deze onderneming wil zijn gezicht behouden. Er is een goede balans tussen professionaliteit, hard werken, collegialiteit en gezelligheid. Iedere collega is gemotiveerd om zoveel mogelijk opdrachtgevers en uitzendkrachten/zelfstandigen van A tot Z te helpen. Niemand draait zijn hand om voor een moeilijke puzzel en iedereen heeft ruimte voor eigen inbreng. In mijn werkzaamheden wil ik geprikkeld blijven worden en de bovenstaande omschrijving zorgt ervoor dat ik onderdeel wil zijn (en blijven) van deze mooie onderneming met karakter.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close