Sanne Kasius

Marketing- en communicatiemedewerker

"Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen."

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Als marketing- en communicatiemedewerker ben ik, je raadt het al, verantwoordelijk voor diverse marketing- en communicatie uitingen binnen ExcellentFlex. Dit varieert van het maken van posts op social media tot het ontwerpen van een flyer en bijvoorbeeld het nadenken over een campagne. Dit doe ik niet alleen voor het onderwijs en de kinderopvang, maar zal ik ook gaan doen voor de zorg. Dat maakt mijn werk erg afwisselend en uitdagend.

Waarom ExcellentFlex?

Een aantal jaar geleden ben ik, na het afronden van mijn afstudeeropdracht bij ExcellentFlex, in dienst gegaan. Het is mooi om te zien hoe ExcellentFlex in deze periode is gegroeid tot een bedrijf waar onderwijs, kinderopvang en zorg centraal staan. Waar het echt gaat om kwaliteit, transparantie en saamhorigheid. Daarnaast werk ik in een gezellig, hardwerkend team, waar humor heel belangrijk is!

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close