Sabine Falco

Directeur

"Wie de regenboog wil zien moet de regen trotseren"  Paulo Coelho

 

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

ExcellentFlex is door Jur en mij zelf gestart. Wij hebben dit bedrijf met elkaar in een paar jaar tijd uitgebouwd tot een volwaardig dienstverlener in arbeidsbemiddeling in het onderwijs, kinderopvang en zorg in meerdere regio’s in Nederland. Daar zijn wij trots op! Ik houd me met heel veel dingen bezig bij ExcellentFlex. De ene keer ligt de focus op het zoeken naar strategieën voor het vinden van personeel en het volgende moment weer meer met de bedrijfsvoering. Ik beweeg voortdurend mee met wat ik denk dat nodig is.

Waarom ExcellentFlex?

Het is leuk om te werken aan een mooi, gezellig en professioneel bedrijf, waar medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Samen met hen maken en houden wij onze klanten en flexwerkers graag tevreden. Kwaliteit van dienstverlening is altijd een belangrijk aspect geweest in mijn werk. Ik ben zelf gedreven, resultaat- en doelgericht en een harde werker. ExcellentFlex maakt een groot onderdeel uit van mijn leven! Ik kan echter ook genieten van mijn vrije tijd: dan doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en sport ik regelmatig.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close