Rosalie van der Kroft

Senior manager

"Life is like a box of chocolates"

van de film Forrest Gump

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Als Senior Manager ben ik verantwoordelijk voor alle functies buiten het onderwijs en de kinderopvang, zoals de zorg en alle overige functies als klantenservicemedewerker, administratief medewerker via ExcellentSearch. Zo kunnen we nog meer voor een ieder betekenen. Vooral de zorg is nu van groot belang in Nederland dus we willen met ExcellentFlex graag aan deze kwaliteitsslag bijdragen. 

Waarom ExcellentFlex?

Ik voel mij thuis bij ExcellentFlex waar er ruimte is voor ontwikkeling en waar ik mijn ideeën kwijt kan. Ik word graag uitgedaagd en geniet ervan dat geen dag hetzelfde is. Deze afwisseling in combinatie met het met elkaar behalen van resultaten passen perfect bij mij. Daarbij werk ik ook met een hele leuke groep collega's samen. Wat wil een mens nog meer! 

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close