Robin Koch

Coördinator team Planning

"Wie niet waagt, wie niet wint"

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Als Coördinator Team Planning bewaak en beheer ik alle werkprocessen die met mijn afdeling te maken hebben. Op de planning zijn wij verantwoordelijk voor de inzet, het dossierbeheer en de facturatie van onze kandidaten.

Waarom ExcellentFlex?

Bij ExcellentFlex zijn we constant bezig met vernieuwen en vinden we het belangrijk om mee te bewegen met de behoeftes van de klant en onze kandidaten. Of dat nou om een enkele opdracht gaat, het opzetten van een nieuw platform of het updaten van de app die de kandidaten gebruiken. Zo is het werk bijzonder afwisselend en blijft het uitdagend, geen enkele dag is hetzelfde. In de sectoren waar wij werkzaam zijn blijft de markt altijd in beweging en dus blijven wij dat ook!

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close