Pamela Moonen

Regiomanager Noord-Holland en Utrecht

"Elk nadeel 'heb' zijn voordeel"

Johan Cruijff

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Samen met mijn collega Miranda (ook regiomanager) en Jesper (recruiter) ben ik verantwoordelijk voor arbeidsbemiddeling binnen het Primair Onderwijs in de regio`s Amsterdam, Utrecht, Flevoland en Overijssel. 

Waarom ExcellentFlex?

Sinds 2017 werk ik met veel plezier bij Excellentflex, een mensgerichte organisatie waar ik de ruimte krijg om persoonlijke aandacht te geven aan de mensen die voor ons werken waar ik veel waarde aan hecht. Wij staan voor kwaliteit en zetten ons in om de juiste "match" te maken. Binnen het Primair Onderwijs werken wij samen met een ontzettend leuke doelgroep. Het geeft mij veel voldoening om "indirect" een steentje bij te kunnen dragen aan het lerarentekort en ervoor te zorgen dat er toch zoveel mogelijk kinderen zijn voorzien van een juf of meester voor de klas. Met ontzettend veel plezier te help ik mensen aan een mooie baan bij onze leuke klanten waar ze dagelijks met plezier naartoe gaan. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close