Nellie Hendriks

Planner flexpool

"Eerlijkheid duurt het langst"

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Als planner houd ik de e-mail en telefoon goed in de gaten voor de aanvragen die wij binnen krijgen. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat we onze flexers met de juiste school, kinderopvang of zorginstelling matchen. Dit is steeds weer een leuke puzzel omdat elke flexer natuurlijk zijn of haar voorkeur voor een bepaalde (leeftijds)groep en reisafstand heeft. Elke dag is anders en dat maakt het werk zo leuk. Daarnaast maak ik de contracten voor onze flexers zodat ze op tijd uitbetaald worden.

Waarom ExcellentFlex?

Al tijdens mijn sollicitatie, inmiddels alweer bijna 2 jaar geleden, voelde het direct goed. Ik zit hier zo op mijn plek. Alle collega’s zijn betrokken en behulpzaam. Er is een goede combinatie van hard werken en lol hebben. Ik stap elke dag met een lach uit bed om aan het werk te gaan. Ik denk dat dit al genoeg zegt over ExcellentFlex.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close