Miranda van der Klooster

Regiomanager Noord-Holland, Utrecht en tijdelijk Overijssel en Flevoland

"Kijk niet terug naar de teleurstelling van gisteren, maar leef met de dromen van morgen."

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Bij ExcellentFLex werk ik als regiomanager Noord-Nederland voor de branche onderwijs. Ik ben eindverantwoordelijk voor de provincies Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Overijssel. Mijn dagelijks werk ziet er elke dag weer anders uit. Zo heb ik veel contact met schooldirecteuren, maar ook met bestuurders en HR-medewerkers binnen het onderwijs. En uiteraard heb ik veelvuldig contact met ons personeel. Het team van Noord-Nederland bestaat uit zeer gemotiveerde leerkrachten, onderwijsassistenten, Intern Begeleiders, remedial teachers en conciërges. Ik werk nauw samen met Pamela Moonen en Jesper Matser.

Waarom ExcellentFlex?

ExcellentFlex is een fijne organisatie om voor te werken, vanwege het team van gedreven, zeer diverse  collega’s met ieders eigen kwaliteiten en talenten. We hebben groeiambities, maar zijn geen targetgedreven commerciële organisatie. Dat maakt het een fijne plek om te werken.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close