Mikki Kaercher

Recruiter Kinderopvang

"Be the change that you wish to see"  Mahatma Gandhi

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Als ‘Recruiter Kinderopvang’ sta ik klaar voor de kandidaten, ZZP’ers en opdrachtgevers. Ik verbind, netwerk en creëer mogelijkheden voor ZZP’ers en opdrachtgevers. Ik doe dit door dagelijks gesprekken te voeren en korte lijnen te houden met sollicitanten. Kandidaten en ZZP’ers kunnen altijd sparren met mij en mijn deur staat altijd open voor vragen of leuke gesprekken.

Waarom ExcellentFlex?

ExcellentFlex kenmerkt zich in de warme, persoonlijke en nauwe manier van contact houden met onze ZZP’ers en opdrachtgevers. En dat zie ik terug, vanaf mijn eerste dag voelde ik me er thuis en gezien. Aan alles is te merken dat iedereen open voor elkaar staat en bereid is om elkaar te helpen waar nodig. Er zijn veel mogelijkheden tot persoonlijke groei en eigen inbreng wordt gestimuleerd binnen het bedrijf. Kortom een zeer fijne werkplek.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close