Maaike Kerkhoff

Regiomanager Zuid Holland

"Onderwijs is niet het vullen van het vat, maar het ontsteken van een vuur."

William Butler Yeats

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Als regiomanager van ExcellentFlex ben ik het gezicht voor de scholen en leerkrachten uit regio Rotterdam (en omstreken) die aan ons verbonden zijn. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de leerlingen goed onderwijs krijgen als hun leerkracht een dagje of langere tijd afwezig is. Doordat ik zelf ook 15 jaar als leerkracht in het basisonderwijs werkzaam ben geweest, begrijp ik snel wat de school nodig heeft, maar ook waar je als leerkracht tegenaan kan lopen op de werkvloer. Deze kennis zet ik in bij de persoonlijke begeleiding en coaching van de leerkrachten en kijk ik hoe en waar de leerkracht in zijn kracht gezet kan worden. Op deze manier ontzorg en ondersteun ik de scholen en besturen die met ons samenwerken. Voor iedere school en leerkracht een passende oplossing vinden, dat is mijn doel. 

Waarom ExcellentFlex?

ExcellentFlex staat dichtbij het onderwijs en heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er wordt gekeken naar kansen en mogelijkheden en worden nieuwe ideeën altijd toegejuicht. Dit zijn punten die ik erg belangrijk en motiverend vind. Ik krijg de vrijheid en het vertrouwen om dit te praktijk uit te voeren. 
Het is een flexibele organisatie voor scholen, leerkrachten én het eigen personeel!

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close