Lise Lochtenbergh

Regiomanager kinderopvang

"Goed gedaan voelt beter dan Goed gezegd"

Benjamin Franklin

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

 

Als ‘Regiomanager Kinderopvang’ mag ik dagelijks voor Cupido spelen door een ‘match made in heaven’ te vinden tussen kinderopvanglocaties en kandidaten. Door mijn achtergrond in de gastvrijheidsindustrie vind ik het belangrijk om niet in problemen maar in oplossingen te denken, persoonlijk contact te onderhouden met relaties en mijn handen uit de mouwen te steken. 

Waarom ExcellentFlex?

Ik werk met het meeste plezier voor een ambitieuze, groeiende organisatie; bij Excellent Flex krijg je de ruimte om bij te dragen aan successen en samen met het bedrijf mee te groeien. Daarnaast werken we bij Excellent Flex in een relatief klein team met korte lijnen waardoor er altijd iemand is om mee te sparren of gewoon een keer hard te lachen. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close