Jur Kosterbok

Directeur

Vermijd negatieve mensen, ze zullen altijd een probleem voor elke oplossing vinden.
Albert Einstein

 

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Als directeur is het mijn taak om te zorgen dat alle collega's excellent gefaciliteerd en ondersteund worden, zodat ze prettig en goed kunnen werken. Bij ExcellentFlex geloven wij in zelfredzaamheid, initiatief en teamspel. We zitten allemaal een beetje aan de knoppen te draaien en het is mijn taak om hier harmonie in aan te brengen. Dat noem ik het uitzetten van strategie. Oh ja, zo nu en dan druk ik op de beslisknop.

Waarom ExcellentFlex?

Ha ha.. nou simpelweg omdat Sabine en ik ExcellentFlex in 2008 hebben opgericht. Sabine deed de verloning en ontwerp en ik de financiële administratie en bouwde de website. Sinsdien is ExcellentFlex mooi gegroeid met een sterk dienstenpakket, integere dienstverlening, goede naam in de markt en bovenal we hebben fantastische collega's waar we beretrots op zijn.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close