Hanneke Hulst - van der Burg

Planner flexpool

"If nothing goes right, go left!"

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Via de mail of telefoon krijgen wij dagelijks allerlei aanvragen binnen voor vervanging op bijvoorbeeld een school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat alle flexers worden ingepland op de juiste plek. Dit is steeds weer een leuke puzzel want zo heeft elke flexer natuurlijk zijn of haar voorkeur voor een bepaalde leeftijdsgroep en reisafstand. Daarnaast zorgen wij ervoor dat iedereen op tijd zijn salaris krijgt en dat wij natuurlijk ook op tijd de factuur sturen aan de organisaties. 

Het contact met de flexers, basisschooldirecteuren en verschillende kinderopvangorganisaties zorgt ervoor dat we iedereen steeds een beetje meer leren kennen en alles persoonlijk op elkaar kunnen afstemmen. Zo kunnen we hopelijk iedereen blij maken! 

Waarom ExcellentFlex?

Toen ik de vacature voor intercedent & planner voor het eerst op een website tegenkwam werd ik al helemaal blij van het takenpakket. Na het sollicitatiegesprek was ik nog enthousiaster door de vrijheid die je krijgt en de leuke collega’s. Voor mij is dit de ideale baan, het plannen vind ik super leuk en we werken in een enthousiast team. Dit zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.  

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close