Edwin van Oort

Relatiemanager Zorg en Welzijn

"Stand Out, denk in mogelijkheden!"

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Ik ben Relatie Manager Zorg & Welzijn en het is mijn taak om de Zorg & Welzijn tak op te zetten en uit te bouwen. Samen met het team een mooie basis neerzetten. Wij krijgen/hebben daarbij de volledige vrijheid om relevant en onderscheidend te zijn en te blijven. Organisaties en kandidaten verbinden op een open en eerlijke wijze, waarbij wij echt ons verdiepen in kandidaat en organisatie.  
Uw zorg, onze taak!

Waarom ExcellentFlex?

Na jaren actief te zijn geweest in het commerciële landschap, mocht ik naar mijzelf luisteren en volg mijn hart. Hierbij kan ik mijn ervaring inzetten voor de opbouw van een mooi fundament in combinatie met het verbinden van mens en organisatie. Dit is waar ik zeer gemotiveerd en enthousiast van wordt en vooral dankbaar voor de kans.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close