Danique van Loon

Recruiter Zorg en Welzijn

De enige wijsheid die echt telt, is weten dat je niets weet.
Socrates

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Als ‘Recruiter Zorg en Welzijn’ zorg ik samen met mijn collega’s voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Ik vind het erg belangrijk om te kijken naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever en naar de kwaliteiten van de kandidaat. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Je kunt me bereiken voor vragen, om je verhaal te doen of voor een gezellig kletspraatje.

Waarom ExcellentFlex?

Easy! Een ambitieuze en groeiende organisatie waar ik graag in mee wil groeien. Wat ExcellentFlex zo uniek maakt is het vertrouwen en de vrijheid die je krijgt. Je wordt gemotiveerd je eigen kwaliteiten te ontdekken, benutten en verder te ontwikkelen. Daarnaast voelde ik me vanaf het eerste gesprek al zó welkom, dit was voor mij doorslaggevend.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close