Christianne van Alphen

Senior manager

"Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Niet perfect is ook goed."

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Als senior (opleidings)manager ben ik verantwoordelijk voor het trainingsaanbod en ons prachtige instroomtraject lerarenopleiding. Ons trainingsaanbod pas ik jaarlijks aan op basis van behoefte, ik zoek de beste trainers hierbij en zelf verzorg ik periodiek de intervisiebijeenkomsten. Hiernaast begeleid ik de leraren in opleiding uit ons instroomtraject in de praktijk en op gebied van studie. Mooie persoonlijke en intensieve coaching om het beste uit iedereen te halen.

Waarom ExcellentFlex?

Met mijn achtergrond als leerkracht basisonderwijs en ruime werkervaring in de arbeidsbemiddeling is ExcellentFlex voor mij de perfecte combinatie tussen het onderwijs, de arbeidsbemiddeling en (in mijn functie) het begeleiden en ontwikkelen van mensen. Daarnaast ervaar ik de ruimte, flexibiliteit, het vertrouwen, de mogelijkheid om te pionieren maar vooral ook de transparantie en eerlijkheid naar onze klanten en kandidaten toe bij ExcellentFlex als uitermate plezierig. De houding van een partner willen zijn voor hen en net even dat stapje extra maken past heel goed bij mij.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close