Ava Ghorbanian

Senior Intercedent/ Planner flexpool

"The best preparation for tomorrow is doing your best today"

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Dagelijks krijgen wij bij team ‘Planning’ verzoeken (telefonisch en per e-mail) binnen voor openstaande diensten bij scholen, zorginstellingen, kinderdagverblijven en bso’s. Met de collega’s van het team zorgen wij ervoor dat de flexpool kandidaten kunnen reageren op de openstaande diensten. Daarnaast zijn wij het eerste aanspreekpunt voor zowel kandidaten als onze klanten. Zij kunnen met al hun vragen bij ons terecht. Het contact met zowel de kandidaten als de klanten maakt het werk leuk en afwisselend voor mij. Het is erg fijn als je ze allebei blij kan maken!

Waarom ExcellentFlex?

Toen ik de vacature tegenkwam voor intercedent/planner werd ik gelijk erg enthousiast. Door mijn eerdere banen bij zowel de kinderopvang/bso als bij uitzendbureaus had ik het gevoel dat deze baan erg goed bij mij zou passen omdat ik met beide branches affiniteit heb. Bij ExcellentFlex werk je in een leuk, gemotiveerd en enthousiast team wat bijdraagt aan mijn werkplezier.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close