Athina Lagogianni

Regiomanager Zorg en Welzijn

"Respect is how to treat everyone, not just those you want to impress”

Richard Branson

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Ik ben in mijn werk bij ExcellentFlex als regiomanager Zorg en Welzijn verantwoordelijk voor het zorgpersoneel binnen de ziekenhuizen en een aantal zorginstellingen. Daarnaast doe ik ook de recruitment voor kandidaten. Zo kan ik goed bepalen welke zorgprofessional bij welke opdrachtgever past.

Waarom ExcellentFlex?

ExcellentFlex is gewoon een mooi bedrijf omdat zij gespecialiseerd zijn in meerdere branches. De naam zegt het al, ze zijn flexibel en excellent bij het plaatsen en werven van kandidaten. Dit maakt mijn werk ook leuk. Ik mag opdrachtgevers bezoeken binnen de zorg waar ik echt een passie voor heb. Daarnaast mag ik ook gesprekken met kandidaten voeren. Zo zie ik beide kanten van het vak. Het is heel afwisselend werk. Veel buiten op weg naar de opdrachtgevers (wanneer de lock-down weer voorbij is) en met verschillende mensen contact hebben.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close