Anna Ouwerkerk-Koopmans

Senior intercedent

"All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them."

Walt Disney

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Ik werk op de planning. Hier machten we flexwerkers aan scholen en kinderopvangcentra die extra hulp nodig hebben. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat kleine kinderen opgevangen kunnen worden en het onderwijs voor basisschoolleerlingen door kan gaan. Dit is in de eerste plaats heel belangrijk voor de kinderen zelf, maar natuurlijk ook voor de ouders. 

Waarom ExcellentFlex?

ExcellentFlex is een hele open en vrije organisatie. Alle collega’s staan voor elkaar klaar en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Naast het fijne interne contact is ook het contact met de flexwerkers, directeuren van scholen en planningsmedewerkers van kinderopvangcentra erg leuk. Je bouwt echt een band met elkaar op en het is fijn om te zien dat dit nauwe contact zorgt voor vele ingevulde diensten.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close