Aniek van Hennik

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

 

Wat doe je bij ExcellentFlex?

Als ‘Recruiter Kinderopvang’ voer ik dagelijks gesprekken met kandidaten, zodat ik de beste match kan vinden voor zowel de kandidaat als opdrachtgever. Ook houd ik contact met de werknemers en ZZP’ers die momenteel al bij de opdrachtgevers aan het werk zijn. Werknemers en ZZP’ers kunnen altijd bij mij terecht met vragen, om even hun verhaal te doen of om gewoon even gezellig te kletsen.

Waarom ExcellentFlex?

ExcellentFlex hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Onze werknemers, ZZP’ers en opdrachtgevers zijn dan ook geen nummers. Wij kennen iedereen persoonlijk en kunnen zo ook de beste ondersteuning bieden. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om in een dynamisch team te werken, waar je mee kan en mag denken in alle aspecten van het bedrijf.

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten aan. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close