Amber van Rijn

Recruiter, ExcellentFlex, Amber

Recruiter Kinderopvang

"Werk met passie, leef met plezier.”

Wat doe jij bij ExcellentFlex?

Binnen ExcellentFlex ben ik werkzaam als ‘Recruiter Kinderopvang’. Het persoonlijke contact met de kandidaten en de opdrachtgevers vind ik het allerleukst.

Waarom ExcellentFlex?

Toen ik bij ExcellentFlex solliciteerde heb ik meerdere gesprekken gevoerd met verschillende collega’s binnen het team. Stuk voor stuk gaf dit mij steeds weer een goed gevoel! Het warme ontvangst is voor mij van groot belang geweest en ik vind de sfeer binnen een bedrijf ook zeker belangrijk.

Wat betreft de rol spreken de inhoudelijke taken mij aan. Ik krijg energie van het opdoen van nieuwe kennis binnen het werk als recruiter, om zo samen met ExcellentFlex te blijven groeien. Vanwege de combinatie van een gezellig team, een leuke sfeer én de ontwikkelingsmogelijkheden heb ik voor ExcellentFlex gekozen. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs, de kinderopvang of welzijn en zorg? Bel gerust. 

Neem contact op

Waar wij sterk in zijn

Binnen het basisonderwijs, de kinderopvang en welzijn en zorg kunnen onze klanten rekenen op een sterk totaalpakket aan diensten. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Excellent Flex gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close